Sokak hayvanları sorununa Hayvan Konukevi'miz Türkiye'ye rol model oluyor

0
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sokak hayvanları sorununa karşı Düzce’de yapılan çözümlere dikkat çekti. Başkan Erdoğan’ın bizzat tebrik ettiği Faruk Özlü, “Türkiye’de sokak hayvanları sorununun nasıl çözüleceğinin küçük bir örneğini Düzce’de gerçekleştiriyoruz. Avrupa Birliği standartlarında yerden ısıtmalı modern bir hayvan barınağı kurduk” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü tarafından Türkiye geneline rol model bir çalışma olarak sunulan ve ülkemizin gündeminde geniş yer bulan sokak hayvanları ile alakalı sunumunu ve çözüm önerilerini gururla takip etmekteyiz. 

Belediyemizin Batı Karadeniz bölgesinin en büyük hayvan rehabilitasyon merkezi olan barınağı zaman zaman bileşenlerimiz ile ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve işleyişi yerinde inceleme firsatı bulduk. 

Sokak hayvanları sadece belediyelerin sorumluluğunda çözüm üretilmesi gereken bir sorun değildir. Tüm hemşehrilerimizin elini taşın altına koyarak konunun sahiplenmesi, sivil toplum örgütleri tarafından çözüm sürecine katkı sunulması, sivil inisiyatifler tarafından sorumluluk alınması gereken önemli bir konudur.  

Düzce Kent Konseyi olarak Düzce Belediye Başkanımız Dr.Faruk Özlü'ye Düzce örneğinde rol model olan çalışması, sorunun tespitinde önerdiği önemli ve insani çözüm önerileri için çok teşekkür ediyor, üzerimize düşen her konuda yanında yer alacağımızı ifade etmek istiyoruz.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)